Duurzame Inzetbaarheid en Leven Lang Ontwikkelen, onderzoek in opdracht Ministerie SZW

Duurzame Inzetbaarheid en Leven Lang Ontwikkelen

In opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft Capgemini een quickscan uitgevoerd naar DI en LLO. Deze QuickScan brengt de actuele wetenschappelijke- en praktijkkennis op het gebied van duurzame inzetbaarheid (DI) en leven lang ontwikkelen (LLO) in kaart. Met als doel om de grote hoeveelheid kennis inzichtelijk en toepasbaar te maken voor derden en zo het gebruik te stimuleren.

De Quickscan is helder van opzet en interessant voor ieder die zich professioneel bezighoudt met DI en LLO. Maar voor een echte “quick” scan erg uitgebreid met maar liefst 78 pagina’s. En daarmee symptomatisch voor veel wetenschappelijke publicaties op dit terrein. Hiermee blijft wetenschappelijke kennis en toepassing voor veel MKB-organisatie helaas vaak te ontoegankelijk.

Met het Dashboard Duurzame Ontwikkeling willen we deze kloof tussen theorie en praktijk overbruggen. Wel gebruik maken van de wetenschappelijke kennis, maar deze op een praktische, laagdrempelige manier toepassen. Zodat ook kleinere organisaties echt concreet aan de slag kunnen met Duurzame Inzetbaarheid en ontwikkeling.

Succesfactoren Duurzame Inzetbaarheid en ontwikkeling

Wilt u aan de slag met duurzame inzetbaarheid en -ontwikkeling binnen uw organisatie? Neemt u gerust contact op wij denken graag met u mee!