Ondernemersacademie kiest voor kwaliteit van het DDO binnen InCompany ontwikkeladvies

Ondernemersacademie ontwikkeladvies DDO Dashboard Duurzame Ontwikkeling

Ondernemersacademie verzorgt in heel Nederland opdrachten op het gebied van individuele, team en organisatieontwikkeling. Centraal binnen hun begeleiding staat het versterken van natuurlijk leiderschap. Een van de diensten van Ondernemersacademie is het ontwikkeladvies. Het uitgangspunt van het Incompany ontwikkeladvies is: Vanuit onderzoek naar inzicht en ontwikkeling.

Bart Lieven directeur Ondernemersacademie hierover “De snelheid waarin veranderingen in maatschappij en technologie zich aandienen is duizelingwekkend. De invloed op kennis en vaardigheden van de medewerkers en op de structuur binnen de organisatie is groot. Om de organisatie wendbaar en gereed te maken voor de toekomst is een passende beweging vereist. Wij maken dit inzichtelijk voor u.
Hierbij maken wij gebruik van het Dashboard Duurzame Ontwikkeling. Het DDO geeft objectief en betrouwbaar inzicht en samenhang in belangrijkste werkkenmerken. De individuele aandacht verhoogt de interne betrokkenheid”.

Lees hier meer over het Incompany ontwikkeladvies van Ondernemersacademie

Benieuwd naar de voordelen en toepassing van het DDO binnen uw organisatie? Vraag dan nu de demo aan! Of bent u actief op het gebied van duurzame ontwikkeling binnen organisaties en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om het DDO in te zetten binnen uw eigen ontwikkeltrajecten? Hier leest u meer over het DDO partnerschap